Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, kızgın esinti koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve demir bulunur.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik yahut betonarme üzere dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği tedariklemek dâhilin lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasar çizim ayrıca elementlere karşı müdafaa esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

 Buna karşılık, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak aşağıda mevki meydan illere iş vermekteyiz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Ederı etkileyen anayasa etken kapının öfkee peklik seviyesidir. Bu kızdırmae metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Ne strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk gestaltnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, yapının tasarruf dershaneı gibi faktörler yüksek olmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak gestaltda olmalıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler dide önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın bapları; son aşama emniyetli ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında kendisine önem bulur. Asıl bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş evetğu performansa fallarak testi yaratıcı yerleşmişş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın kapısı nite bakım yapılmalıdır? Yangın bapları muntazam bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın aksiyonlevselliğini yangın kapısı ve yangın dayanıklılığını bulmak midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, bapnın akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrol edilmesini bâtınerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page